Featured Posts

  • Prev
  • Next

Det kostar att ligga på topp – Jag är billig i drift

Posted on : 05-08-2019 | By : mammamus | In : Billiga tips

Etiketter:, , , , , , , , , , , ,

0

Billig var ordet, på topp var det ej

Om det är som de säger, att det kostar att ligga på top – då är jag vad ma kan kalla billig i drift. Jag är på inga vis på topp, men jag hade kunnat vara det om bara inte om hade funnits. Förra gången jag skrev på den här bloggen var sju år sedan, och det blev aldrig något av den. Nu när jag så är tillbaka – billig eller ej – skall jag försöka att skriva något längre i lägg, men innan jag tar itu med allt skrivande så tänkte jag ge mig på något som vissa är skickliga på, men som jag sällan har lyckats med; att bildsätta mina känslor.

Pretto eller billigt psykobabbel? 

Ja ni, en av de två lär det vara. Jag har alltid velat testa ett sånt plumptest, Rorschachtest vet jag nu att det heter. Detta efter en av de förhatliga nederlag som varje googling faktiskt är när man vet att man kan. I detta fallet dubbelt upp eftersom jag hade fel, detta var inte vad jag trodde det hette.  Oavsett min uppenbara obildade uppenbarelse så är det vad jag skall ge mig på nu när jag är online igen.  Vi får se om jag förblir online denna gång, eller om det slutar som sist med att jag knappt kopplar upp mig, och till sist åter är ett minne på nätet om jag har den turen att någon ens har läst mina genomtänkta och livsviktiga ord. Men innan dess skall det alltså vara lite bilder, och tanken är att de skall spegla vad jag upplevt, men man får nog vara ganska fantasifull för att träffa rätt. Jag har naturligtvis inte råd att köpa ens de billigaste av bilder, så jag får hålla till godo med gratisbilder som tack och lov finns i överflöd på webben. Det är en av de många fördelarna med nätet: det finns nästan alltid vad man söker. Jag shoppar i stort sett allt online, även om jag ofta är i butiker och kollar och klämmer på produkten. Sedan hem och ta en snabb sökning på Pricerunner och hitta bästa dealen online. Ofta är det galet mycket billigare online än i butik, så jag sparar en hel del på det. Men babbel var det vi skulle vänta med, det kommer i sinom tid – do not worry! Samma gäller det pyssel jag utlovar, jag skall nog komma till pyssel också. Men ett par ord om resor och annat viktigt innan dess.

Nu skall vi testa vårt spatiala tänkande, något som inte har varit min starka sida genom åren. Men jag har tränat, tränat och nej…jag har hoppats och hoppats….Det är mer korrekt. Så utan att bli långrandig (Hmmmm) så kommer så första bilden:

En smärre tornado

 

Write a comment

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu