Featured Posts

  • Prev
  • Next

En ledtråd till min online comeback?

Posted on : 06-08-2019 | By : mammamus | In : Billiga tips

Etiketter:, , ,

0

En billig liknelse - men sann

Ja, det är i stort sett samma bild som förra inlägget så det kanske är något av en dålig ledtråd trots allt. Men nu har jag redan bestämt mig för att det är vad det blir, jag har bara den och en till ledtråd. Mer är det inte. Alltså so far, det blir nog fler vad det lider. Men det är ännu en tornado, och den är nästan mäktigare än den förra jag la upp online. Eller så är den inte alls det, den var rätt elak i sin framtoning den med. Skönt att vara tillbaka online, det var planen när jag startade denna rackaren för sju år sedan drygt.

Write a comment

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu