Featured Posts

  • Prev
  • Next

Billigare leverne ett absolut måste

Posted on : 07-08-2019 | By : mammamus | In : Resor

0

Det är något som inte kan skjutas på framtiden, det är något som måste ske i detta nu. Jag måste helt enkelt leva billigare. Andra jag känner har bemästrat konsten med att leva billigt, och jag läser om folk som har tricks för att hitta vissa av de dyrare sakerna man köper, men till billigare pris. Det är inte så att jag har en massa lyx för mig, men väl en massa hyss och dåliga vanor. Cigg kostar numera 62:- om man snålar, och det är närmare 2000:- i månaden om man röker ett paket om dagen. Det gör inte jag, jag är uppe i dryga paketet av all stress. Över pengar. Vissa skull hävda något av en motsägelse här, men jag är blind för sådant. Jag ser bara dagen, annars går jag sönder. Inte på skoj, ser jag nu verkligheten för vad den är, eller vad jag anar att den är – då krossas jag till en pöl av svart slem.

Jag har mer att göra

Jag känner mig inte riktigt beredd att ge upp än så länge, så jag försöker likförbannat att låtsas som om det finns en chans, en möjlighet att saker slutar bra. Det är sannolikt en förhoppning som kommer grusas, men jag är en sucker för billiga romantiska klyschor, så varför inte tro även på detta? Det finns bara en sak som talar emot att så sker; verkligheten!

Fuck reality!

Upskirt på golfbanan

Jag får leva i fantasin, sväva på moln och drömma om hu saker borde vara. Långt borta från all fånig frustration och – i ärlighetens namn – problem av en hanterbar art. Men det ställde till det en del med en av alla idioter. Det förhindrar liksom en flytt av mer fysisk art. Jag borde antagligen göra honom samma tjänst, men jag orkar ärligt inte fightas alls. Låt dem bråka, men bara se till att de inte är i min apparatur och förstör. Svårare är det nog inte. Det får mig att fundera på vad detta kan vara bra för, skall det vara en etta eller en tvåa? Det tål att funderas på, än så länge så är det ju ganska öppet. För att förtydliga så har bilden inget att göra med vare sig moln eller fantasier. Bara ett billigt trick att få er uppmärksamhet. Alla vet ju att naket säljer, oh detta är så nära man kommer på en golfbana. Plumpa och billiga skämt om golfbollar håller jag mig för fin för. Men nog faller tankarna mot just billiga golfbollar, inte sant? Det är ju fokus i bild, hur noga hon placerar golfbollen på green. Eller är det t.om fusk man skådar, nej?

Men det blir nog ingen golfresa för mig denna sommar, det är för dyrt. Jag gissar att jag i bästa fall tar mig en tur till Skåne, Kristianstad eller varför inte Malmö? Det finns massor av intressanta saker i bägge städer. Vi får se, det blir det billigaste alternativet antagligen. Oavsett det så kan man läsa mer om mina tankar om just billiga golfbollar och andra sätt att spara en slant mär man utöver den i regel allt annat än billiga sporten golf. Bara en green fee kostan en halv förmögenhet om man vill spela på en av de mer ansedda golfbanorna, men visst finns pay and play också. Det passar sig mer för event av olika slag, eller för den riktiga nybörjaren inom golf. Jag slog bort fyra golfbollar på vad de kallade fairway när jag testade en pay and play för många år sedan. Det är inte direkt toppklass på golfbana, men man fick spela utan grönt kort och det kostade inte så mycket. Golfbollarna var nog lika dyra som green fee, eller nja. Jag hade nog ganska usla bollar, det var ett lånat golfset och jag spelade med en lika dålig komps. Dålig på golf alltså, som kompis beträffat är han inte sämre än mina andra.

Write a comment

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu