Featured Posts

  • Prev
  • Next

Dags att vakna ur dvalan

Posted on : 07-08-2019 | By : mammamus | In : Pyssel

0

Japp, nu är det hör tid att vakna ur den vintedvala som har varit ett faktum sedan jul ungefär. På bloggen har det förstås varit tyst betydligt längre tid än så, men det beror på het andra saker. Mest av allt beror det på att jag 2012 var på ett helt annat plan än nu, och när det planet valde att komma ur molnen var det som om en ny värld öppnades. Det tog ett tag att vänja ögonen, och jag stretade emot ganska mycket så länge det gick.

Varför då? 

Onödigt alltså, men kanske det enda som kunde gjort jobbet ordentligt. Jag kom på många sätt billigt undan skulle jag tro. Annars hade jag nog varit på en sedvanlig krogrunda just nu, med en stadig drink i handen. Ögonen lite sexigt i osynk, och den vattnighet som endast toppas av det rödsprängda som bryter av och ger den där fem-i-tre-känslan, trots att klockan inte ens är midnatt. Då är det nog bättre såhär, men det finns saker som på inga vis är bättre än något alls. Det finns saker som på riktigt är det sämsta av allt. Det är så dåligt så man kan inte to att det är sanning, men det är likväl vad man har att förhålla sig till. Världen väljer att gå en annan riktning ibland, och då är det bara att hänga med eller streta emot allt vad fan man orkar. En av de två fungerar, den andra är vad jag insisterar på att göra. Så jävla svår skall det väl inte vara att resa i tiden? Va? Om man lägger sig ner och verkligen försöker, allt vad man bara orkar. Borde det inte fungera att resa litegrann i tiden då? Det finns rätt mycket att vinna på att komma tillbaka ett tag, och bara vila i det eller ännu hellre se till att inte vara den fuck up man är. Men det är ju inget jag klarar ens nu, så vad i hela friden gör att jag skulle klara det då? Antagligen inte ett dyft. Men jag är optimist, jag tror alltid saker skall lösa sig.

Write a comment

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu